OPEL WEGWIJZER

De keuze van een nieuwe auto is vandaag niet gemakkelijk. Niet alleen het model maar ook de aandrijfvorm moet helemaal passen bij jouw mobiliteitsbehoefte. Misschien is leasen wel interessant? Of het mobiliteitsbudget? Bij Opel kies je zelf wat voor jou het meest geschikt is.

Elektrisch rijden is niet langer toekomstmuziek, maar dagelijkse realiteit. Het beste bewijs daarvan is de evolutie die Opel op korte tijd heeft doorgemaakt.

elektrisch_gamma_home.jpg

07

Opel-Astra-IntelliLux-LED-Matrix-Light-5

06

Opel staat erom bekend slimme technologie aan te bieden voor een betaalbare prijs. Een mooi voorbeeld hiervan is de LED-matrixverlichting in de nieuwe Corsa, Astra en Insignia.

Benzine, diesel, elektrisch of hybride: de keuze was nog nooit zo groot … en moeilijk. Welke motorisatie past het best bij jouw rijprofiel? Om dat te bepalen, heeft Opel een eenvoudige tool ontwikkeld: Opel Driver DNA

Opel-Corsa-GS-Line-509809_main_edited.jp

05

Opel-Foto-Patroon-Artikel_head.jpg

04

Ben je van plan om een elektrische wagen aan te schaffen? Dan moet je eerst weten waar je zult opladen en wat jouw rijprofiel is. En misschien is leasen wel interessanter dan kopen?

Met het mobiliteitsbudget kun je jouw bedrijfswagen inruilen voor een milieuvriendelijker exemplaar. Ecologische wagens met een lage CO2-uitstoot zijn hierin een interessante keuze. Maar hoe werkt het mobiliteitsbudget in de praktijk?

Opel-Astra-507802.jpg

03

Opel-Grandland-X-Hybrid4-Illustration-50

02

ICE, BEV, PHEV, HEV of FCV: klinkt dat als Chinees? We maken je graag wegwijs in de verschillende soorten aandrijvingen van nieuwe wagens, elk met hun eigen technologie.

Opel gelooft in de toekomst van de elektrische auto. De nieuwe Opel Corsa-e trapt vandaag een heus elektrisch offensief op gang.
Welke modellen zitten er nog in de pijplijn?
We lichten alvast een tipje van de sluier.

2019-Opel-goes-Electric-507078.jpg

01